Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Giveaway δωράκι!!! (CLOSED)


Γειά!!!! Λοιπόν  στην σημερινή ανάρτηση θα κάνω ένα giveaway δωράκι. Είναι η πρώτη φορά που κάνω giveaway!!!Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά το δίνω με αγάπη. Το δωράκι είναι ένα μανό  από την εταιρία You Nails Switzerland. Το μανό αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα. Επειδή στεγνώνει πολύ γρήγορα δεν γυαλίζει. Προσοχή δεν περνάς με στεγνωτικό αλλά με γυαλιστικό από πάνω. Οι φωτό του μανό είναι αυτές:



 Για να πάρεις μέρος:
  • Πρέπει να κάνεις subscribe στο κανάλι μου στο you tube
  • Πρέπει να κάνεις follow στο twitter  κ στο blog μου amfitritis beauty corner
  • Κ να αφήσεις ένα comment κάτω από αυτή την ανάρτηση με την φράση “το θέλω” κ το mail σου.
*Ισχύει μέχρι 29/11/2011

Καλή επιτυχία σε όλες!
Μάκιααα!!!!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τι πήρα από την έκθεση της beauty+BB cream!!!

Hello blogοκόριτσά μου!!! Επιτέλους θα δείτε το βίντεο που έπρεπε να έχω ανεβάσει εδώ κ μια, περίπου, εβδομάδα!!! Όπως γνωρίζετε ήδη ήμουν κ είμαι άρρωστη. Λοιπόν, τα λόγια είναι περιττά. Δείτε το βίντεο. Ααααααα επίσης να μην ξεχάσω να σας πω ότι η επόμενη ανάρτηση θα είναι το giveaway δώρο. Stay tuned....




Μάκιαααα!!!!!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγές..

Hello!!! Μια που είμαι άρρωστη κ δεν έχω πολύ σχέση με τον έξω κόσμο τις τελευταίες 3 μέρες είπα να κάνω κάποιες αλλαγές στο blogάκι μ. Η πιο βασική ήταν να αλλάξω το όνομα του. Το προηγούμενο δεν του ταίριαζε κ τόσο γιατί στα βίντεο μου δείχνω κ άλλα πράγματα εκτός από νύχια. Ελπίζω να σας αρέσουν οι αλλαγούλες μου. Φιλάκια!!!!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έρχετε giveaway δωράκι!!!!!

Γειά σας!!! Τι μου κάνετε; Είχα πει ότι μετά την έκθεση Beauty Congress θα έκανα βίντεο με τα πράγματα που πήρα. Δυστυχώς όμως την μέρα της έκθεσης κρύωσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω το βίντεο που είπα στην προηγούμενη ανάρτηση. Πιστεύω σε καμιά δυό μέρες να είμαι περδίκι οπότε να κάνω κ το βιντεάκι μ. Επίσης να σας πω ότι μαζί με αυτά που θα σας δείξω θα έχω κ giveaway δώρο, οπότε stay tuned...
Έψαχνα να βρω καμιά φωτό με κανένα ζωάκι με θερμόμετρο(ή τελος πάντων να δείχνει αρρωστούλι) αλλά βρήκα αυτή που μου άρεσε πολύ κ μου θυμίζει την 1η μέρα κρυώματος μου.(xixi)


Δεν είναι γλυκίτατα;;;;

Μάκιαααα!!!!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση BEAUTY GREECE στο MEC.

Γειά σας. Αύριο θα πάω στην έκθεση BEAUTY GREECE. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πω από που θα ψωνίσω.Την περασμένη φορά το γκαντέμιασα. Ελπίζω αυτή τη φορά να την απολαύσω. Αν μπορέσω θα κάνω αύριο κιόλας βίντεο(αν προλάβω δλδ) να σας δείξω τα πραγματάκια μ. Λοιπόν beautοκόριτσα τα λέμε στο βιντεάκι μ!!!! Μάκιαααα!!!!!