Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Πάνω στην ώρα!!!

Beautokoritsa μου καλησπέρα! Τόσο καιρό με την μετακόμιση έχω πίξει.. Αν κ έχω μέλλον ακόμα! Μου έτυχαν πολλά στραβά(τα πράγματα δεν χωρούσαν στο καινούριο σπίτι, κρύωσα κ μου το γύρισε σε αλλεργία, χάκαραν το mail μ κ άλλα πολλά) αλλά έτσι μόνο ο άνθρωπος μπορεί να εκτιμήσει τις καλές στιγμές. Στο θέμα μας όμως.. σήμερα το πρωί μπήκα στο site της fresh line κ είδα με πολύ χαρά ότι έχει προσφορά στην σειρά Αφροδίτη. Πάνω στην ώρα, είπα. Μπορεί ακόμα να είναι Απρίλιος αλλά το καλοκαιράκι πλησιάζει κ επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν είπα κ εγώ να μη τρέχω τελευταία στιγμή κ από τώρα έχω διαλέξει! Η σειρά Αφροδίτη είναι για σμίλευση σώματος κ αδυνάτισμα. Η προσφορά αυτή περιέχει 3 set (για να τα δείτε πατήστε τις λέξης fresh line παραπάνω).
Από αυτή την σειρά μου είχαν κάνει δώρο, πέρυσι, το σαπουνάκι detox κ το τζελ σύσφιξης-αδυνατίσματος. Τα συγκεκριμένα τα ήθελα γιατί έχασα 13 κιλά(για την δίαιτα που έκανα θα σας πω σε κάποιο βιντεάκι) οπότε το σώμα μου ήταν μέσα στην κυτταρίτιδα. Παρακάτω σας έχω φωτό με τα προϊόντα που μου πήρα πέρυσι καθώς κ τα 3 sets που έχει προσφορά φέτος!


  
Τζελ σύσφιξης-αδυνατίσματος

To τζελ σύσφιξης-αδυνατίσματος είναι ένα τζελ το οποίο εφαρμόζεται τοπικά(σε μηρούς, μπρατσάκια, κοιλίτσα, μπουτάκια). Έχει την ιδιότητα να σε παγώνει(προσωπικά τουρτούριζα καλοκαιριάτικα!). Για περισότερα(καθώς κ για τα συστατικά) πατήστε εδώ.
Το μπουκαλάκι είναι 200ml κ η τιμή του 40,90.. όσες δεν έχετε πάρει ποτέ ξέρω ότι σας ήρθε σκοτοδίνη.. αλλά μέσα σε ένα μήνα που διαρκεί το μπουκαλάκι η κυτταρίτιδα μου είχε εξαφανιστεί σχεδόν.


   
Απολεπιστικό σαπούνι

Το απολεπιστικό σαπούνι είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εγώ το χρησιμοποιούσα μόνο στα μπουτάκια. Είναι χειροποίητο κ έχει εσωτερικά λούφα κ κουκούτσια αμυγδάλου.(Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.)
Το βάρος του είναι 160γρ. κ η τιμή του 18,50(φαρμακείο αλλά βοηθάει πολύ).Σετ της Fresh Line

Set 1  • Τζελ σύσφιξης-αδυνατίσματος
  • Αφρόλουτρο Detox
  • Φυσική λούφα


Set 2  • Θερμαντική κρέμα λιπόλυσης
  • Αντικυτταριτιδικό λάδι
  • Απολεπιστικό σαπούνι
 
 
 
Set 3

 

  • Απολεπιστικό αλάτι
  • Σαπούνι αδυνατίσματος(150γρ.)

Εγώ νομίζω ότι θα προτιμήσω το set 2! Ελπίζω να σας άρεσε το post μου. Όσες κοπέλες δεν έχουν δοκιμάσει την fresh line κ έχουν προβλήματα σύσφιξης ή κυτταρίτιδας είναι μια ευκαιρία.Αν κ κάθε τόσο κάνει έκπτωση25%. Αυτά είχα να σας πω..Τα λέμε σύντομα!!!!

Μάκιαααα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου